Leer je kinderen omgaan met geld

spaarrente.nl sparen voor kind

Wanneer je kinderen al vroeg leert omgaan met geld, hebben zij daar op oudere leeftijd veel plezier van. Sparen hoort hier ook bij, je leer kinderen dat zij geld opzij moeten zetten om een grote aankoop te kunnen doen. Bij spaarrente.nl sparen voor kind, kun je een speciale rekening openen waar kinderen kunnen sparen. Hier kun je naar wens periodiek geld op storten om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. Vergeet niet te kijken naar de aantrekkelijke rente, die de meeste spaarrekeningen voor kinderen hebben.

spaarrente.nl sparen voor kind

Kies een rekening voor je kinderen

Natuurlijk kun je een rekening openen als ouders om te sparen voor je kinderen, maar het is veel leuker om bij spaarrente.nl sparen voor kind een eigen rekening te openen. Dit leuker voor je kind, en vaak krijgen ze rente of op hun verjaardag een cadeautje. Zo heeft je kind ook echt het idee dat de rekening van haar of hem is. Naar wens kun je bijvoorbeeld het geld vast laten staan tot de kinderen 18 zijn, op deze manier is er een mooi bedrag bij elkaar gespaard. 

De beste voorwaarden

Op de website spaarrente.nl sparen kind kun je de beste rekening uitzoeken voor je kind, deze kun je selecteren op rente en natuurlijk op de algemene voorwaarden. Leer kinderen al vroeg omgaan met een eigen bankrekening, zien kinderen dat het bedrag groeit gaan ze ook de lol en het nut van sparen snel inzien. Vergeet niet te kijken naar de fiscale gevolgen als je een redelijk bedrag wilt sparen met je kind.