Snelle en goede invoice factoring

Logo

 

finqle_profile_view-1Bij het bedrijf waar ik werk maken wij veel gebruik van invoice factoring. Voor ons is invoice factoring, omdat je voor een klein percentage van het gefactureerde bedrag toch een zekerheid hebt. Normaal maakten wij gebruik van een vast bedrijf gebruik, maar dit bedrijf vinden wij niet meer zo fijn om mee te werken.

Nieuw bedrijf

Aan mij is de taak gegeven om een ander bedrijf te zoeken die de invoice factoring op een goede manier uitvoert. Een van de eisen van het nieuwe bedrijf is dat zij snel en goed alles afhandelen. Het was namelijk een grote ergernis dat het vorige bedrijf alles heel erg traag deed.

fq-screen-kredietcheckVia het internet ben ik terecht gekomen bij het bedrijf Finqle. Toen ik op de website keek van dit bedrijf was ik verbaast door de manier waarop de facturen ingediend kunnen worden. Als bedrijf kan je namelijk inloggen met een account. Via het portaal kon je verschillende facturen indienen. Wat ideaal is aan deze manier is dat je precies kan zien wat de status van de factuur is.

De website van Finqle zag er goed uit, maar voor de zekerheid dat ik nog wel contact opgenomen om het een en ander na te vragen. Door de medewerker aan de telefoon ben ik goed geholpen.

Toen ik mijn werkgever vertelde wat ik had gevonden besloot hij om een factuur in te dienen, om te kijken of zij daadwerkelijk zo goed zijn. Alles is toen goed gegaan en daarom is Finqle ons vaste factoring bedrijf!