Ripple kopen en online verkopen

ripple kopen bij Bitvavo

Het betalingsnetwerk van Ripple is opvallend snel. Hier dankt de Ripple cryptomunt voornamelijk haar waarde aan. Het is dan wel dat de Bitcoin een hogere populariteit geniet, maar de Bitcoin bestaat dan ook al langer. In 2012 werd de Ripple op de markt gebracht.

Inmiddels mag de Ripple zich de op drie na grootste cryptomunt noemen en is het bezig met een ware inhaalslag. Door het betaalnetwerk van Ripple, vormt Ripple ook een connectie met diverse financiële instellingen.

Transacties worden binnen enkele seconden afgerond. Hier heeft de Ripple al een voorsprong op de Bitcoin gekregen omdat een transactie met de Bitcoin al snel een minuut of tien duurt. De gedecentraliseerde XRP Ledger is waar de transacties worden geregistreerd.  ripple kopen bij Bitvavo

Waar ik het beste Ripple kopen? 

Dat de Ripple door relatief weinig brokers wordt aangeboden is voor ons een raadsel. Deze coin heeft namelijk vrijwel altijd in de top vijf gestaan van grootste cryptocurrency als je alleen kijkt naar marktwaarde. Daarnaast heeft het streven van de gesloten bancaire wereld open te breken veel pluspunten.

Wij verwachten dan ook dat grote Nederlandse leveranciers deze cryptocurrency snel in het assortiment zullen opnemen. Gelukkig is er ook nog de aanbieder Bitvavo. Hier kun je simpel en snel Ripple kopen en veilig betalen met iDeal of andere cryptocurrency. 

Ripple kopen bij bitvavo