Kleinschalig accountantskantoor in Zeist

accountantskantoor Zeist

Eindelijk heb ik een accountantskantoor in  Zeist gevonden welke ons goed kan helpen met onze administratie. NBC De Haas Van de Goor & Partners is een klein bedrijf, maar met bijzonder goed personeel. Iedereen heeft hier de juiste kennis in huis om jouw bedrijf weer een overzichtelijk plaatje te kunnen geven. Voordeel is dat je hier metéén en dezelfde contactpersoon te maken krijgt. Je hoeft dan niet elke keer jouw verhaal weer uit te leggen als je met een vraag naar dit bedrijf belt. Onze ervaring met andere bedrijven was dat je elke keer jouw verhaal moest uitleggen voordat zij je konden helpen.  accountantskantoor Zeist

Goede service

Vanaf het allereerste moment voelde het al goed om met dit accountantskantoor in  Zeist in zee te gaan. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben wij onze wensen kunnen bespreken. Ook kwam de adviseur met verschillende zaken waar wij nog helemaal niet aan hadden gedacht, maar zeker wel belangrijk waren. 

Maanden later zijn wij nu al aardig op de rit. Onze financiële zaken zijn netjes bijgewerkt en ook de administratie ziet er weer stipt uit. Wij zijn enorm geholpen door dit bedrijf en kunnen het ieder ander bedrijf dan ook aanraden. Wil jij hier meer over weten, laat dan jouw gegevens achter op het contactformulier, welke te vinden is op de website van NBC De Haas Van de Goor & Partners.