Financiering beleggingspand, hoe regel ik deze?

financiering beleggingspand

Het is tijd om op zoek te gaan naar de financiering beleggingspand wanneer je eenmaal hebt besloten dat dat is wat jij met je spaargeld wil gaan doen. Je hebt immers geen behoefte aan een negatieve rente en wil graag dat jouw geld meer waard wordt. Investeren in vastgoed geeft jou een vaste inkomstenbron en je kunt alle kanten op wanneer je een beleggingspand hebt aangekocht. Wil je deze gaan verhuren, opknappen en voor een hoger bedrag verkopen of heb jij een ander plan? Wel moet deze eerst gefinancierd worden, maar daar kun je altijd wel wat hulp bij krijgen. 

financiering beleggingspand

Spaargeld genoeg?

De meest gebruikte manier voor de financiering beleggingspand is natuurlijk grotendeels met het spaargeld. Wel liggen de prijzen op dit moment erg hoog, dus blijkt het in de praktijk lastig om dit bedrag compleet neer te leggen. Dan is het vaak nodig om hier een hypotheek voor af te sluiten. Je kunt je altijd laten informeren bij een hypotheekadviseur wat dit jou zakelijk of natuurlijk als particulier op kan leveren en wat hierin jouw mogelijkheden zijn. Na dit gesprek kun jij overwegen of jij deze stap wil gaan nemen, je toch nog liever even afwacht of dat je toch je geld elders in gaat beleggen. 

Mogelijkheden

Voor zowel grotere projecten als de kleinere, zijn er genoeg mogelijkheden, het ligt aan verschillende factoren die jouw financiering kunnen beïnvloeden. Een adviseur vraagt jou om de belangrijke stukken en zal dan aan de hand van de op dat moment geldende hypotheekrentes een berekening gaan maken, zodat jij gericht op zoek kunt gaan.