Bestellen acceptgiro

Bestellen via acceptgiro kan al sinds het begin van virtuele winkels. Door iDeal is de populariteit van de acceptgiro gedaald. Nu is iDeal een van de meest gebruikte betaalmethode online die er is. De acceptgiro had even een dip maar is er nu weer helemaal bovenop dankzij Afterpay, Klarna en Buckaroo.

Hoe gaat het is zijn werk?

 

Het gebruik maken van acceptgiro is heel makkelijk. Je stopt in je winkelwagen wat jij leuk vindt en gaat naar afrekenen. Je klikt op betalen met acceptgiro of een variant van acceptgiro (Afterpay, Klarna of Buckaroo).  Je krijgt een mail waarin om betalingsgegevens wordt gevraagd. Deze vul je in als je, je bestelling hebt ontvangen en er tevreden mee bent, dan stuur je de gegevens op en heb je betaald. Sommige winkels maken nog gebruik van papieren acceptgiro’s, dit werkt precies hetzelfde. Je vult je gegevens in en stuurt hem op als je tevreden bent met je aankoop. op acceptgiro winkel

 

 

Voordelen acceptgiro

 

De voordelen van de acceptgiro zijn dat je niet direct hoeft te betalen en je pakket gewoon terug kan sturen als het niet goed is, zonder te betalen. En je hebt 14 dagen de tijd tot dat je moet betalen, dit geeft je de tijd om goed na te denken over je aankoop.

Opzoek naar een acceptgiro winkel? Op onze site hebben wij ze voor jou op een rijtje gezet, dus kijk snel !

 

iiii