Belasting mkb hulp en advies

logo-m-visser

muntenAls mkb zijn er verschillende dingen die goed gedaan moeten worden. Een van de dingen die goed gedaan moet worden is bijvoorbeeld de belastingaangifte. De laatste tijd is iedereen druk in het bedrijf met een ontzettend grote opdracht, daarom gaat het dit jaar niet lukken om alles goed te regelen voor de belasting.

Hulp en advies

Tijdens een vergadering is er besloten om hulp en advies in te schakelen voor de belastingtechnische gedeelten. In de vergadering kwam naar voren dat er opzoek moet worden gegaan naar “belasting mkb“. De belasting mkb is speciaal voor de mkb-ondernemers. Aan mij is daarom ook de taak gegeven om opzoek te gaan naar een specialist die zij of haar expertise met ons kon delen.

Als ik heel eerlijk moet zijn wist ik niet precies waar ik dit kon vinden en daarom ben ik opzoek gegaan via de bekende zoekmachine. Redelijk snel kwam ik terecht op de website van M. Visser. Deze mevrouw had zo te zien al voldoende fiscale kennis. Nadat ik nog even goed rond had gekeken op de website wist ik zeker dat deze mevrouw precies kon bieden wat wij nodig hadden.

Na een telefonisch gesprek heb ik M. Visser uitgenodigd voor een gesprek bij ons op het kantoor. Tijdens het gesprek heeft M. Visser al veel kundig advies gegeven. Tijdens het gesprek is er besloten dat wij gebruik willen gaan maken van de diensten die M. Visser levert, omdat wij vertrouwen op haar expertise.

Tot op heden zijn wij tevreden met de diensten van M. Visser, zij zorgt ervoor dat alles goed wordt geregeld op belasting technisch gebied!computer