De top beleggingsapp te gebruiken

Beleggingsapp

Gebruik maken van een beleggingsapp komt tegenwoordig steeds vaker voor bij beleggers. Het is namelijk een hele handige manier om de zaken in de gaten te houden. In de app staat alle informatie over de verschillende koersen, is het mogelijk om overal inzicht in te hebben en kan je bij je eigen wallet. Op die manier, is het makkelijker om snel te kunnen reageren, wanneer er veranderingen ontstaan in de koersen. Maar wanneer je zelf nog niet of geen ervaring hebt met het beleggen, dan is het best spannend om te gaan beleggen in aandelen. Ook hiervoor zijn deze apps makkelijk om te gebruiken, want er bestaan apps speciaal voor beginners. Er worden hieronder een paar voorbeelden gegeven, zodat je de juiste app hebt om mee te beleggen.

Verschillende apps

Om je belegging goed bij te kunnen houden, is het belangrijk om een goede beleggingsapp te hebben. Een eerste goed app is DEGIRO. Deze app heeft veel lage tarieven en is heel erg gebruiksvriendelijk en dus ook voor de beginners. Daarnaast zijn er veel handelsmogelijkheden zoals, in aandelen, opties, beleggingsfondsen en noem maar op. Verder heeft het ook een agenda met overzichten voor de beurs, wat enorm handig is. Een tweede optie voor een app is BUX zero beleggen app. Ook deze app is gebruiksvriendelijk en is veilig met ABN Amro clearing, want het is verzekerd tot 100.000 euro. Daarnaast is er een persoonlijke klantenservice beschikbaar via een chat en zijn er hier veel handelsmogelijkheden in EFT’s en aandelen. Als laatst is de Peaks app een aanrader, omdat het gebruikersvriendelijk en toegankelijk is, wat goed is voor beginners. Ook is het overzichtelijk en is het starten mogelijk vanaf één euro.

Beleggingsapp

De beste app kiezen

Nu je meer weet over, waarom de app handig is en wat je ermee kan, is het tijd om zelf een app uit te kiezen. Er zijn natuurlijk veel meer apps, dan de bovengenoemde, maar je hebt een paar factoren waar je op moet letten. Je moet goed letten op, welke handelsmogelijkheden er beschikbaar zijn en of het beginners vriendelijk is of niet. Ga dus op zoek naar de juiste app voor jou en wie weet verdien je snel je eerste beleggers centjes.