Wat is Whatsapp business?

Wat is Whatsapp business?

Whatsapp business is een speciale vorm van Whatsapp die speciaal is ontworpen voor ondernemers. Net als de gewone versie van Whatsapp is deze versie gratis te downloaden. Door gebruik te maken van Whatsapp business is het voor de klanten gemakkelijk om op een laagdrempelige manier in contact te komen met het pretpark. Whatsapp business en de gewone variant van Whatsapp lijken veel op elkaar. Het grootste verschil is dat Whatsapp business over een aantal speciale functionaliteiten beschikt. Zoals het automatiseren en sorteren van berichten, daarnaast is het ook mogelijk om een snelle reactie te geven. Verder kan er aan het bedrijfsprofiel ook belangrijke informatie worden toegevoegd, zoals het adres of de contactgegevens van het bedrijf. Een ander voordeel is dat de berichten gelabeld kunnen worden, op deze manier zijn de berichten snel en makkelijk terug te vinden. Het voeren van deze gesprekken via Whatsapp business kan worden uitbesteed.

Pretparken en Whatsapp business.

Pretparken zijn de ideale plek voor een dagje weg. Voor jong en oud is er vaak iets te doen. Wanneer mensen van tevoren nog vragen hebben is het voor het pretpark van belang om goed bereikbaar te zijn voor de website bezoekers. Op deze manier kunnen de mensen sneller geholpen worden en zullen zij sneller langs komen.

Wat kan chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen van de klanten te beantwoorden. De chatspecialisten zullen de binnenkomende berichten binnen 30 seconden oppakken en de klanten zo goed mogelijk verder helpen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de openingstijden van het pretpark of over de verschillende etenstenten in verband met allergieën. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u klaar. Wanneer u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden en wat Chatkracht voor u kan betekenen bent u van harte welkom om contact op te nemen via de live chat. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.