Bitcoins kopen

Bitcoin munten aanschaffen

Bitcoins en cryptocurrency zijn steeds meer op het nieuws, het web en overal eigenlijk. De reden hiervoor is dat steeds meer mensen bitcoins kopen. Door schommelende koersen zijn bitcoins soms meer waard dan anders. Bitcoins zijn alleen niet de enige cryptocurrency. Andere cryptocurrencies zijn bijvoorbeeld: Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash en zo zijn er nog een paar meer. In totaal zijn er 20 soorten cryptocurrency tot nu toe. Dit kan altijd nog meer worden, want met steeds veiligere oplossingen kunnen er zelfs nieuwe cryptocurrencies komen die in populariteit ver boven bitcoin uitstijgen.

Bitcoin

Bitcoin

Één bitcoin is in euro’s op dit moment 6.600,32 euro, wat aardig veel is, maar nog veel meer kan worden. Omdat de koersen constant veranderen is het nooit met zekerheid te zeggen of je rijk bent of niet als je veel bitcoins hebt. Je kan er pas zeker van zijn dat je veel geld hebt als je je bitcoins verkoopt, waardoor je geen ruilmiddel, maar concreet geld hebt. Cryptocurrency heeft een hele andere koers als normaal geld. Zo is 1 euro nu, $ 1,11, en was vorig jaar 1 euro, $ 1,13. Terwijl één bitcoin dit jaar maar liefst € 6.600,32 is, en vorig jaar één bitcoin maar € 3.376,06 is.Omdat de koersen dus zo veranderen investeren er dus veel mensen in bitcoin, om zo later één bitcoin weer te verkopen, en zo veel geld te verdienen.

Bitcoin munten

Beste Bank

Cryptocurrency is dus een moeilijk vak om te beoefenen, daarom staan de werknemers van Beste Bank met plezier voor u klaar om u te helpen met het investeren, verkopen en meer hulp met bitcoins aan te bieden. Met specialisatie in cryptocurrency is Beste Bank de perfecte keuze voor jouw persoonlijke cryptocurrency hulpdienst.